Skip to main content

Ons team

perso-siel

Siel Levecque

Relatiebeheerder
mail Siel

Dankzij mijn empathische skills weet ik heel goed de noden van onze klanten te achterhalen. Zo kan ik steeds een verzekeringsoplossing op maat presenteren. Bij de opvolging van mijn projecten ga ik uiterst professioneel en zeer gestructureerd te werk, zodat alles tiptop in orde is. Je kan op mij rekenen!

perso-sharon

Sharon Calu

Schadebeheerder
mail Sharon

Dankzij mijn oprechtheid zal ik zeker geen beloftes doen die we niet kunnen nakomen. Ik zeg steeds zoals het is, zodat er geen valse hoop kan ontstaan bij onze klanten. Daarnaast ben ik ook een optimist en een doorzetter, waardoor ik me kan vastbijten in mijn dossiers en steeds naar de beste oplossing streef!

perso-ann

Ann De Cock

Polisbeheerder
mail Ann

Altijd spontaan en sociaal, waardoor ik geen moeite heb om het ijs te breken voor een gesprek met een klant. Kom je bij ons binnen op kantoor, dan zal ik je goedlachs te woord staan. Heeft een klant een vraag of een probleem, dan zal ik alles in het werk stellen om haar/hem verder te helpen.

perso-liesbeth

Liesbet Campe

Relatiebeheerder
mail Liesbet

“Rond de pot draaien” en “opgeven” zal je niet snel in mijn woordenboek terugvinden. Klanten en collega’s kunnen dan ook altijd op mij rekenen om een helder en volledig antwoord te krijgen op hun vragen of bezorgheden. Naast mijn ervaring helpen mijn leergierigheid en luisterend oor me meestal verder in het zoeken naar oplossingen. Bovendien durf ik gerust eens “out of the box” te denken.

perso-raf

Raf Deprez

Zaakvoerder
mail Raf

Ik wil het beste voor mijn klanten. In alle omstandigheden ben ik dan ook uiterst hulpvaardig en flexibel. Mijn jarenlange ervaring in de verzekeringssector komt me vaak heel goed van pas. Voor mijn medewerkers vind ik een goede teamspirit zeer belangrijk. Ze kunnen steeds bij mij terecht voor advies én voor een babbel.